BEST OF SURFERS PARADISE

Στην ιστορια για το sydney αναφερω και για το surfers paradise αλλα ηθελα να κανω μια πιο λεπτομερη αναφορα.Ειναι ενα μερος που με ειχε ενθουσιασει παρα πολυ,για πολλους και διαφορουςλογους.Θα αναφερω λοιπον μερικους λογους
1)ΑΓΓΙΖΕΙ....ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ
Αν καποιος αναλαμβανε ή ονειρευοταν να κανει το τελειο τουριστικοθερετρο νομιζω θα εκανε κατι παρομοιο.Ειναι ολα τοσο τελεια που οσο και να προσπαθησεις δεν θα βρεις κατι ασχημο,κατι ρε παιδι μου που θα σουχαλασει την διαθεση.Σου παρεχει τα παντα,οτι μπορεις να φανταστεις για να περασεις τελειες και ανεμελες διακοπες με πολαπλες επιλογες οσο αφορα την διασκεδαση το φαγητο,το shopping την διαμονη κλπ.To μερος δεν μπορει να συγκριθει με κανενα ευρωπαικο προορισμο ειναι εντελως διαφορετικο,πλησιαζει ποιο πολυ τα αμερικανικα προτυπα,στυλ miami ας πουμε.
2)surfing
To ονομα τα λεει ολα,ο παραδεισος τον surfers,για οποιον αγαπαει το surfing το ιδανικοτερο μερος.
3)ΠΑΡΑΛΙΑ
Θυμαμαι περπατουσαμε επι μια ωρα πανω στην παραλια και ακομα η παραλιασυνεχιζε....οσο επιανε το ματι σου,χιλιομετρα ακτης με μια υπεροχη ψιλη αμμο.Σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα που να στρωσεις την πετσετα σου.
4)ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ
Ναι ok το μερος δεν συνισταται για κολυμπι αλλα ειναι ιδανικο για ατελειωτα παιχνιδια με τα κυματα,ανεβα πανω σε ενα και αστο να σε ταξιδεψει.
5)HOTELS
Οπως και το δικο μας ετσι και ολα τα ξενοδοχεια ειναι εξαιρετικα.Τα περισοτερα ειναι ουρανοξυστες μπροστα στην θαλασσα με καταπληκτικη θεα.Service υψηλης ποιοτητας σε πολυ καλες τιμες.
6)ΟΥΦ....ΒΑΡΕΘΗΚΑ
Ειναι η μονη λεξη που δεν προκειται να πεις ποτε.Υπαρχουν τοσα πολλαπραγματα να κανεις. Σε αντιθεση με την ελλαδα που τα πραγματα για μενα ειναι λιγο μονοτονα(παραλια-καφες-ταβερνα-μπαρ),ειχες αμετρητες επιλογες για να περασεις ευχαριστα την ωρα σου,studio για να βγαλεις "διαφορετικες"φωτογραφιες,μουσειο με τα ποιο παραξενα του κοσμου,πολα happenings στους δρομους,παρκα για ατελειωτο παιχνιδι,το καταπληκτικο infinity,που ειναι σαν ναπαιζεις "βρες την εξοδο" μεσα απο διαφορετικα δωματια στα οποια περναςαπο μια δοκιμασια,μουσειο του τρομου,και πολλα πολλα αλλα.
7)ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Διασκεδαση για ολα τα γουστα,απο καφε και μπαρ μεχρι καζινο,καμπαρε και strip show.Τα παντα μπορεις να τα βρεις στο surfers paradise.
8)GASTRONOMIA
Αμερικανικα burgers και fish and chips(κατι σαν τα δικα μαςμπαλιαρακια ενα πραγμα αλλα με περισοτερη ποικιλια σε θαλασσινα,γαριδεςκαλαμαρια, καρχαριας κλπ) για γρηγορο φαγητο.
Απο κει και περα βρισκες κουζινα απο ολο τον κοσμο,κινεζικη,ταυλανδεζικη(εξαιρετικη),ιταλικη φυσικα,ινδικη μεχρι και Greek resturant ειδαμε.
9)SEA WORLD
ο υπεροχος κοσμος της θαλασσας μπροστα σου.θαλασσιο παρκο σε μικρη αποσταση απο την πολη οπου μπορεις να δεις δελφινια και φωκιες να κανουν περιτεχνες φιγουρες,καρχαριες,παραξενα ψαρια του ωκεανου.
10)MOVIE WORLD
H must επιλογη,δεν νοειται να πας στο surfers paradise και να μην επισκεφτεις το movie world,ενα καταπληκτικο παρκο οπου μπορεις εκτος αποτα εντυπωσιακα παιχνιδια που εχει(τρενακι του τρομου κλπ) να επισκεφτειςτο μουσειο για τον κινηματογραφο,να μαθεις πως γυριζονται οι ταινιες να γινεις ενας superman και να πεταξεις στον "ουρανο",να δεις διαφορα oritzinal αντικειμενα απο ταινιες,να απολαυσεις διαφορα shows που γινονταινα βγεις φωτογραφιες μα τον μπατμαν,τον χαρυ ποτερ,την μερλιν μονροε,να απολαυσεις τρισδιαστες προβολες και πολλα πολλα αλλα,Και αυτα ολα μονο με 50 δολλαρια.
Πραγματικα φυγαμε με αριστες εντυπωσεις και κατενθουσιασμενοι,ενω υποσχεθηκαμε στον ευατο μας να ξαναεπισκεφτουμε το μερος συντομα.
Ετικέτες edit post
0 Responses

Δημοσίευση σχολίου