ΕΡΕΣΣΟΣ


Μην γελαστει αντρας και κανει καμακι στην ερεσσο,σιγουρα θα φαει τσοκαροστο κεφαλι.

Γνωστο το μερος για τις λεσβιες που το επισκεπτονται και τα φεστιβαλ που πραγματοποιουνται εκει,διασημο το μερος παγκοσμιως.

Γυναικες να περπατουν χερακι χερακι να φιλιουνται να αγκαλιαζονται,παιχνιδια στην παραλια ο επισκεπτης πρεπει να ειναι προετοιμασμενος για τετοιου ειδους σκηνες.

Θυμαμαι ειχαμε παει για φαγητο σε ενα πολυ ομορφο εστιατοριο και ετσιοπως το βλεπαμε απο μακρια στα τραπεζια καθοντουσαν μονο δυαδες,ε λεμεζευγαρακια θα ειναι,ηταν και ρομαντικο το μαγαζι με χαμηλο φωτισμο,ε ημασταν και μεις ζευγαρακι αντε να κατσουμε εκει.Σε καποια φαση πουτρως πινεις το κρασακι σου χαλαρωνεις ριχνεις και καμια ματια στα γυρω τραπεζια.Διαπιστωσα οτι το μονο αντρογυνο ημασταν εμεις,ολα τα τραπεζιαηταν γεματο ζευγαρακια απο γυναικες.

Τωρα θα μου πεις και τι το κακο υπαρχει σ αυτο?εμενα προσωπικα δεν με ενοχλουσε το γεγονος,ο καθε ανθρωπος κανει τις επιλογες του,αλλα επειδητο πραγμα ειναι λιγο φορα πατριδα,μια οικογενεια με μικρα παιδια ισωςδυσανασχετουσε.

Οι ντοπιοι βεβαια δεν θελουν το χωριο τους να ειναι γνωστο μονο γιαυτο τον λογο αλλα καλως ή κακως εχει συνδεθει το ονομα του χωριου με την ελευθερια που προσφερει σε τετοιου ειδους καταστασεις.

Να υπενθυμισω οτι στην σκαλα ερεσσου υπαρχει μια απο τις πιο ομορφεςπαραλιες του νησιου και απο τις ελαχιστες με αμμουδια.
Ετικέτες edit post
0 Responses

Δημοσίευση σχολίου